Szabó Balázs és Zenekara - Budapest

Szabó Balázs és Zenekara - Budapest

A Zenekar 2010 második félévében mondta ki magáról, hogy "megalakult". Az év közepén egy lemez felvételére állt össze az egymást korábbról már jól ismerő zenészek, énekesek társasága. A stúdió munkálatok során több felkérést is kapott a Zenekar, így egyértelmű volt, hogy folytatják a közös munkát, zenélést.

A Zenekar gospel stílusú zenét játszik – bár ez alatt nem kifejezetten a színes bőrű gospel együttesek jellegzetességét értik elsősorban-, hanem a zene szövegvilágát, tartalmát. Gospel, funky, pop-rock jegyek ötvöződése adja a zenekar egyedi ízvilágát, melyben a vokál témák is fontos szerepet kapnak a zenei betétek mellett.

A Zenekar tagjait összeköti a zene szeretetén kívül az Istenbe vetett hitük – templomba, gyülekezetbe járó emberek alkotják az együttest.

A Csapat fő célja, hogy az Evangéliumban rejlő Örömhírt minél szélesebb körben megoszthassa hallgatóságával, teszi mindezt számos saját szerzeménnyel és a gospel körökben is jól ismert dalokkal kombinálva. A Zenekar szabadtéren, és zárt helyen, templomokban, egyházi és egyházon kívüli rendezvényeken, eseményeken is megszólal (bizonyítja ezt, hogy a 2011-es Jazzy dalversenyen az első 30-ban végzett az együttes, a rádió pedig játssza a versenyre nevezett dalukat), igény esetén saját hangtechnikát felvonultatva, amely egyedi megállapodás függvénye.


Website: http://szabobalazs.hu

Contact: info@szabobalazs.hu

+36 20 886 8434

Szabó Balázs